Søg
0

Om Tømmergaarden Tigervej Thisted

Tømmergaarden Tigervej Thisted – bedst kendt som Chr Sørensens Tømmerhandel - har igennem generationer serviceret Thy med byggematerialer til nybygning, ombygning og vedligeholdelse.

Forretningen startede i 1882 som en god gammeldags Høkerbutik - med salg af kolonial og brændsel til lokalbefolkningen. Igennem årene udviklede forretningen sig med større varesortiment, hvorved kundegrundlaget blev udvidet betydelig.

Tømmergaarden Tigervej Thisted er en moderne traditionel tømmerhandel med stor fokus på trælast, byggemarked, byggetorv og proffcenter, alt i alt landsdelens største byggecenter.

Vore faglig dygtige medarbejdere har igennem årene ydet professionel rådgivning, således at kunderne altid har fået den bedste løsning, når det drejer sig om byggematerialer.

Ønsker du professionel rådgivning, stort varesortiment, så er Tømmergaarden Tigervej Thisted klar til dit næste byggeprojekt.

Juni 2016 fusionerede Tømmergaarden og Ceste Træ, og forretningen skiftede navn til Tømmergaarden Tigervej Thisted. Tømmergaarden har i alt 18 afdelinger, heriblandt endnu en afdeling i Thisted, som er beliggende på Silstrupvej.