Søg
0

JKE Design Thisted og Nykøbing Mors

I Thisted og Nykøbing Mors er JKE Design en del af Tømmergaarden. JKE Design har Danmarks største udvalg af inventar til køkken, bad og garderobe.

I vores udstilling kan du forestille dig, hvilken stemning et nyt køkken eller bad kan skabe i dit hjem. Du kan se, føle og fornemme materialer og kvalitet, og du kan få professionel rådgivning og gode ideer fra vores erfarne indretningskonsulenter, Thomas, Esben og Sanne i Nykøbing samt Lene, Lise, Michael og Geert i Thisted.

Få en totalløsning
Hos JKE Design og Tømmergaarden kan du få en totalløsning. Hvis du byder ind med din boligdrøm, bidrager vi med inspiration og rådgivning. Sammen finder vi den for dig bedste løsning, og herfra tilbyder vi at sørge for alt det praktiske. Vi tager gerne hånd om hele processen fra opmåling til rekruttering af professionelle håndværkere, som monterer dit nye køkken, lægger nyt gulv og udskifter en dør – eller hvad dit behov måtte være.

Læs mere om JKE Design på JKE Designs hjemmeside

Bliv inspireret af JKE Designs katalog

Køkkenweekender
I efteråret 2019 holder JKE Design Thisted og Nykøbing Mors weekendåbent den 7.-8. september, 5.-6. oktober, 2.-3. november.
Ved køkkenweekend holder vi åbent
Thisted: lørdag kl. 10-13 og søndag kl. 10-15
Nykøbing Mors: lørdag kl. 9-13 og søndag kl. 9-13
- og vores byggeudstilling har ved disse lejligheder også åbent, så benyt chancen og køb også vinduer, døre, fliser, trægulv, tag mv.

JKE Design montørkursus

JKE Design montørkursus

En række håndværkere har i november 2013 gennemført vores JKE Design og DFI Geisler montørkursus.

Se listen over disse hér